Hvorfor vælge Flexmark?

Når du vælger Flexmark som mærkningsløsning i din virksomhed får du flere fordele. Flexmark er økonomisk, brugervenlig, ergonomisk, holdbar og meget andet. Derfor skal du bruge Flexmark, når behovet for mærkning er stort.

Fordele

Først og fremmest er Flexmark en utroligt brugervenlig maskine. Den har integreret software og meget intuitiv navigation, som du tilgår gennem en menu bestående af ikoner. Det er med andre ord let at finde rundt, og selv arbejde med softwaren, som kan tilpasses dine behov.

Flexmark garanterer god læsbarhed af mærkningen. Den har en stor, high-definition farveskærm, hvor du kan se hele mærkningsområdet. Med en alsidig maskine kan du mærke på mange forskellige materialer og Flexmark kan bruges helt op til 63 HRC hårdhed i metal. Du kan bl.a. mærke på rustfrit/almindeligt stål, aluminium, titanium, plast og træ.

Samtidig er Flexmark en meget økonomisk forsvarlig investering. Du får en gennemført høj kvalitet og maskinen er meget alsidig i sin ydeevne. Prisen er til at komme omkring og investeringen gør, at du lettere kan følge med i produktionen. 

Flexmark er ergonomisk korrekt. Skal du bruge den håndholdt, har den et to-hånds håndtag på selve mærkningshovedet, hvor du let løfter og styrer maskinen. Den kommer desuden komplet med afstandsfod og en styreboks med bærehåndtag, som gør den nem at installere og flytte rundt i produktionen.

Samtidig er Flexmark holdbar bl.a. på grund af sin CAST Aluminiumskonstruktion. Den er også kraftfuld og kan mærke flere tegn i sekundet. Du kan lagre tusindvis af filer på den og opdatere via en USB på mindre end to minutter.

Når du investerer i en Flexmark maskine køber du samtidig et stykke intelligent teknologi. Maskinen er patentanmeldt IDI (Intelligent Driving Impact). Her er tale om en grundlæggende teknologi, som sikrer ensartet kontakt mellem nål og materiale og giver dig mulighed for at mærke på mange forskellige overflader, både flade og cylindriske. Du får med andre ord stor kvalitet i alle dine mærkninger.

Kontakt os

Markings ApS
Skæringvej 92
8520 Lystrup

Tlf: +45 87 49 00 80
Mail: gsa@markings.dk

Flexmark 2-i-1 på 10 sekunder

 
 
Markings ApS | Lyshøjen 12, 8520 Lystrup - Danmark | Tlf.: +45 87 49 00 80